Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 19 Oktober 2012

APA RAJA PORNO KOMEN TENTANG SEX




KOMENTAR TUKAR TIUB
malaysia satu satu negara dimana
pemimpin utama  terlibat dalam kes bunuh
pemimpin utama terlibat dalam kes porno
pemimpin utama terlibat kes rogol kanak-kanak

malaysia satu satu negara
dimana pm nya akan dipanggil
ke peranchis untuk jadi saksi
dalam kes rasuah

TERLIBAT DALAM KES BUNUH

PELAKON PORNO
tt... mintak tolong 1 perkara tolong la ye, 1 je tolong la jangan memandai mencemar duli bagi anugerah kat pelakun porno separuhmasa ni dengan gelaran raja aku tak sanggup kalau nanti tv3suku dan utusex meloya buat laporan macam ni: persidangan majlis raja2 kali ini turut disertai buat pertamakali oleh raja terbaru kita, pelakun porno separuhmasa yang terkenal di batupahat, singapore, jb, and some say batam too...

mau tergolek2 phua chu kang ketawa! **nasib baik la Tuhan jadikan pelakun porno separuhmasa ni seekor apek cina, kalau dijadikan melayu, dan jadi raja, sah2 jadi spesis raja zalim!

 tt... kalau kau degil nak jugak hadiahkan gelaran raja kat pelakun porno separuhmasa ni, kau mesti hasilkan photofit apek ni sebagai seekor raja zalim siap dengan misaitebal berlengkok... -average joe- klakka-la.blogspot: HOW ADVANCED! Part 3 (MAJU LAH SANGAT! Bhg 3) on RAJA PORNO KENA TIBAI OLEH AMK
average joe
on 10/19/12

PRESIDEN MCA RAJA PORNO
Presiden MCA, Chua Soq Sek berkata pertemuan antara Najib Razak dengan Georgette tanpa Kakros bukan menjadi satu kesalahan dan menjelaskan konteks pertemuan antara kedua-dua pihak adalah berbeza sama sekali dengan badan china dolls (GRO) yang mendapatkan dana daripada pelanggan merata2 termasuk orang asing juga terbabit.

 Chua juga menjelaskan para pemimpin utama negara banyak mengadakan pertemuan dengan amoi berdada atau berpunggung besar serata dunia bagi tujuan eksotik dan perhubungan dua jenis sambil menyifatkan ia adalah perkara yang biasa dilakukan oleh mana-mana pemimpin gatal. "Sebagai seorang pemimpin gatal, dia (Najib) berjumpa dengan banyak amoi.

Menurut Chua lagi, jika dilihat daripada aspek pemberian dana (Najib) kepada GRO, maka tersebut menjadi kesalahan memandangkan Kakros pada suatu ketika dahulu pernah menjadi individu yang menyebabkan mereka berhadapan krisis perkahwinan 1990an serta kerana dia merupakan seorang yang bersuami Malayu. "Apabila kamu mendapat dana on APA RAHSIA YANG DIBINCANGKAN OLEH NAJIB DENGAN SOROS

MEGA DEMO 
SILA BAWA ORANG ASLI TURUN SAMA
ANAK MUDA BERSEDIA!

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

woit porno actor tua,

sendiri dah kotor jgn cakap orang......
lu kongkek amoi muda lu mau cakap lu bagus.....
sendiri tanyak lu bini.....
cibai....
lancau....