Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 24 Mei 2012

KEMPEN BOIKOT SEKINCHAN IKAN BAKAR DI TERUS KAN




KEMPEN INI DITERUSKAN LAGI


















SURAT DARI PEMBACA
meh like Boikot sekinchan ikan bakar pages https://www.facebook.com/BoikotRestoranSekinchanIkanBakar

By Khairul on KEMPEN BOIKOT SEKINCHAN IKAN BAKAR DI TERUS KAN on 5/24/12


meh like FB PAGES boikot sekinchan
https://www.facebook.com/BoikotRestoranSekinchanIkanBakar

By Khairul on KEMPEN BOIKOT SEKINCHAN IKAN BAKAR DI TERUS KAN on 5/24/12


radio bangsar utama berkempen sama:





7 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

barua ni seorang taukeh dadah....
orang kampong bagi tau....

anak liar berkata...

hehe..apa bole buat..dia nk cover line dia la tuhhhh....

Tanpa Nama berkata...

aku dah tahu dah....

duit dah tak banyak tu....terpaksa menyalak supaya boleh lari dari kena kejar bank...

buat restoran pakai duit bank...tak boleh nak bayar terpaksa bodek utk dapat satu projek direct-nego utk cover semua masalah...

seperti jugak, ada mamak sekor dulu yg jadi ketua biro aduan.. yg hari2 masok paper satu ketika dulu, apabila dapat satu projek 300 juta direct-nego....senyap sepi lepas tuuuuu....dah kenyang teramat sangat....

cari makan bro....hahahahahah

Tanpa Nama berkata...

cabut nombor betuah?
cabut nombor bertuah??
cabut nombor bertuah???
sudahlah jangan nak tipu.
gua pernah terlibat dengan
cabut nombor bertuah ni.
perseta mampus takkan dapat.
nanti si jamal pendek tu
buat proxy untuk menang
dapatkan kereta tu.
orang2 ni semuanya penipu.
macam juga umnongok di kampar tu.
dia yang menipu
dituduhnya nizar pula penipu.
apa punya malaon, daaa...

Tanpa Nama berkata...

jual dadah?
bukan bang jangan buat fitnah...
pukimak ni hanya jual ais...
ice ice baby....
kah...kah...kah...

Tanpa Nama berkata...

Eh, kalau betoi laa dia ni seorang pengedar @ taukeh dadah, ni dah kira bahaya yang teramat sangat ni, musuh negara! Kita patut habaq kat Agensi Anti Dadah, suruh depa mai tangkap mamat sekoq ni. Betoi dak!!!

Tanpa Nama berkata...

Bukan setakat botkot...rasa nak pedajal lagi teruk pun ada. Masuk restoran Sekinchan, pastu order makanan bungkus untuk 20 orang...masa diorang prepare cabut lari & tak datang2 balik..kahkahkah